Thursday, August 31, 2017

Bok om Terje Bongards selveierdemokrati

Kan det bli bok om Bongards selveierdemokrati? Vel, man må jo prøve. Sendte nettopp følgende forslag til et mindre forlag, så får man krysse fingrene.

Ps! Dama på forlaget skjønte ingenting. Skulle noen andre tenne på ideen, ta kontakt!
Tusen takk for respons!

Jeg fikk nettopp følgende melding fra atferdsøkolog Terje Bongard:

“Jeg kan ikke gjøre mer alene, Øyvind, selve mennesket står i veien, se kap 7. Det må tas tak i av en organisasjon, med folk som orker å holde på med diskusjoner, “teorier” og meninger. Jeg orker ikke mer av det, har fått nok. Ære være deg, og et par til. Jeg har prøvd MDG og SV, de mest sentrale jeg har fått tak i, både Hansson, Opoku og SVs sentralstyre v den nye sekretæren, som har lagt ut dokumenter på deres server, men hører ingenting.
http://www.bioman.no/content/pengef%C3%B8lelsen-kronikk-i-klassekampen-september-2010?fref=gc

Kanskje Rødt?

https://www.facebook.com/Roedt/videos/10156189240069068/

Kan ikke forstå annet enn at kap 6 vil være et utgangspunkt for en konkret løsning.

http://www.bioman.no/document/inngruppedemokratiet-litt-fra-boka-det-biologiske-mennesket?fref=gc

Men, det ser ut til at de små partiene, som huser de som leter etter løsninger, er himla fornøyd med sine prosenter…”


Bongards selveierdemokrati beskrevet i kapittel seks av hans bok "Det biologiske mennesket" ER løsningen. Er selv enda mer overbevist om dette enn Bongard. Fikk derfor lyst til å ære Bongard for hans mangeårige innsats med ei bok kalt "Bongards selveierdemokrati". Jeg synes dette er en super tittel!

Har selv skrevet en hel del om Bongards demokratimodell, noen gjennomarbeidede artikler og en masse småstubber/notater som kan bearbeides videre. Så her er intet problem å få til ei hel bok!

Mange andre kan også bidra, som Kjetil Østli hos Harvest, en stor fan av Bongard, Pål Steigan, som har studert Bongards filosofi nøye og hatt samtaler med ham hos NRK radio, Trond Andresen, som nylig skrev en relatert artikkel: https://resett.no/2017/08/25/godhetskapplop-i-evolusjonspsykologisk-lys/?fref=gc, Achsel Ford, en ivrig og meget intelligent kommentator hos Steigan, m.fl. Jeg synes Bongard fortjener en klapp på skulderen og ei praktbok for sin mangeårige innsats, med hovedvekt på hans briljante enkle løsning for menneskehetens mange problemer.

Dette er den aller viktigste boka vi kan lage! Håper dere blir med på dette?

Mvh,
Øyvind Holmstad,
PermaLiv AS (etableres trolig neste måned)
Lyttet nettopp til en flott samtale mellom J.H. Kunstler og Richard Heinberg.

- KunstlerCast 294 — “There’s No App for That” — Richard Heinberg

Vel, det spørs om de ikke har tatt munnen litt for full. Fordi Bongards selveierdemokrati er nettopp "appen" vi trenger. Dette er ikke noe jeg "mener", det er et vitenskapelig faktum.

Med Bongards selveierdemokrati vil vi få langt mer tid til å danse og synge og nyte naturen og livet. Dette er også et vitenskapelig faktum :-)

"Det biologiske mennesket" er den største gaven til det norske folk noensinne. Dessverre orker ikke Bongard å skrive bok II, III og IV, utrolig synd, men forståelig. Derfor får vi ta over stafettpinnen og forsøke å få til ei bok om løsningen, hvilket er Bongards selveierdemokrati. Mannen fortjener et klapp på skulderen nå!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...