Monday, November 13, 2023

Da Steigan kuttet strupen på sitt hjertebarn


Da Steigan etter 7. oktober - massakren ikke gikk i strupen på Hamas, men tvert imot på ofrene, skar han over strupen på sitt hjertebarn, Mot Dag AS. Det første var den falske nyheten om at IDF hadde bombet et sykehus i Gaza, men så var det Islamic Jihad, og i tillegg ble denne falske nyheten spredd av Hamas eget propaganda-team, med falske journalister, slik at Steigan ble en del av propaganda-maskineriet til Hamas. Dette er utilgivelig!


Jeg var så vidt innpå nettstedet hans et par dager etterpå, men så raskt at det hele fortsatte i samme spor, så da sa vi takk for oss her i PermaLiv.

Våre aksjer i Mot Dag AS ligger herved for salg. Prosjektet til Steigan ligger nå med avskåret strupe, fyren har rett og slett massakrert sitt eget hjertebarn, slik som Hamas skar over strupen på jødiske barn.

I videoen ovenfor kan vi se at hele det palestinske folk har blitt en blodtørstig mobb. Det samme har skjedd i Øverskreien, bygdedyrene her tåler ikke at Grythengen er ei utvalgt eng, samt at kværnfolket i herr Fossemøllens øyensten, et et utvalgt folk. Derfor kan vi ikke leve sammen med Øverskreiingene, selv om det er vi som er urfolk her, det må bli oss eller dem.


Ah, ingen kan ta ned jødehaterne med en slik sarkasme, som en ekte brite! Triggernometry har jeg fulgt løselig et års tid, men fra nå av har de min fulle oppmerksomhet. De møter Hamas-massakren, akkurat slik Steigan og Mot Dag AS skulle ha gjort!

Så her i kværnenga til herr Fossemøllen og pietistenga til oldefar, har vi stor sympati med og forståelse for det jødiske folk, da vi har en delt skjebne. Krigen mot Israel og Grythengen, er naturligvis en krig mot den vestlige sivilisasjon. Mjøsbarbarene ser rødt, fordi her ser de en siste, lille rest av sivilisasjon, ved stenelven Grýta.

Men vi gidder ikke å slåss mot overmakten, så vi sanker bare sammen frøene etter vår sivilisasjon, og finner oss en fin, liten middelalderlandsby, i Frankrike.

Skulle imidlertid mjøsbarbarene en dag finne ut at det ikke er så morsomt å være barbarer lenger, og heller ønsker å leve som nyromantiske seinpietister, kommer vi tilbake, under forutsetning av at vi får leve helt i fred her, og at kværnenga vår settes helt i stand igjen, inklusive den magiske brønnen, Stysjinbekken, festsletta øverst i Stysjin, filosofistien til oldefar, kværna til tippoldefar, designet av Ovren Mikkelson, ila i Stabbursjordet, mørket, stillheten, skjønnheten, fisken i Olterudelva, Grythenghågån, Jordbæråkeren, jordhytta mellom Grythenghågån og potetåkeren til Per Post, med grønt taffelglass over inngangspartiet mot elva, låven, det nyromantiske våningshuset i planketømmer og sveitser-dragestil, gardskoronaen, etc.

På samme vis som slaverne kalte på Rurik, etter å ha jaget vikingene tilbake til Svealand.

Oi, oi, jeg glemte nesten, dere må selvsagt også hente fram igjen husorglet til Nils Lindstad fra kaldtlageret på Øverby, for å installere dette i Husmannstroens katedral, slik at vi kan holde Toner på Stabburstunet. Ja, og stabburet skal males opp igjen i originalfargen, okergult, samt at taket skal ha tilbake gyllenrød taktegl.

Samt Verkstedvollen ja, fra hvor herr Fossemøllen kjørte vekk 1100 lass med stein, den skal settes i stand igjen. Og som prikken over i'en, skal dølagampen Rauen II stå skinnende flott i stallen under kjørbrua, når vi kommer tilbake, for å gjenoppta vår gjerning som kulturbærere og historiemalere i Grythengen. 

I mellomtiden koser vi oss i Frankrike, hvor vi følger i fotsporene til de store franske malerne, fra La Belle Epoque.


Det var forbannet også, jeg trodde Mot Dag AS kunne spille en viktig rolle, i innføringen av lommedemokratiet til humanøkolog Terje Bongard.

IGD må selvsagt presenteres som en videreføring av den norske velferdspietismen, da vi nå kan slå fast at den norske velferdsstaten, var en fiasko.

Men dessverre, folk vil heller dø i hatet til Israel og kværnenga vår, enn å leve gode liv som lommedemokrater.


Chuck Holton har bra enmanns-rapporter fra Jerusalem. Ved ca. 35 min. forklarer han godt hvorfor det var forkastelig av Steigan å støtte protestene mot Israel. Vi ser også at Hamas arrangerer samlinger ved sykehusene, for at Israel ikke skal bombe kommando-sentrene deres, hvor de viser videoer av Hamas som steiker babyer i ovnen, mens de voldtar mora deres og skyter faren deres i bakhodet. Palestinerne jubler og klapper over disse scenene.

Snakker om å gå fra Hero til Zero etter 7. oktober - massakren! Hvordan jeg skal bli kvitt aksjene i Mot Dag AS, vet jeg ikke?

Vi ble forresten utsatt for samme type terror i lommehullet vårt i Gjøvik, av Hamas-dama i D, så vi har absolutt null toleranse for enhver som viser den minste sympati med Hamas, eller "palestinernes sak", som er å utslette Israel og å utrydde jødene.

Lytt til karismatiske Bongard i samtale med Kjartan Trana: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-troendelag/DKTL02002918/08-02-2018#t=1h55m20s

Terje Bongard er vår og framtidige sivilisasjoners og generasjoners eneste håp! Derfor kan jeg ikke svikte, selv om jeg er sviktet av alle. Med unntak av Terje Bongard, som stadig gir meg en klapp på skulderen. Takk!

Relatert"On the eve of the barbarism, many Israelis believed in a “two-state solution.” That, too, is no longer discussed, because our eyes are open. The barbarians will use any platform they can to kill us, including, obviously, their own state."

Amen! Og la oss også få leve i fred i Grythengen. Bygdedyrene i Øverskreien vil bruke enhver platform for å drepe oss, inklusive egne eiendomsretter, som de ser som overlegne våre grythengretter.

"The media watchdog HonestReporting published an investigative report on Wednesday showing that journalists from leading news outlets, including the New York Times, AP, Reuters and CNN, joined Hamas terrorists from the Gaza Strip on October 7 to document the horrific events with their cameras."

Dette er det sykeste jeg har hørt om fra MSM til nå, og i denne situasjonen har man ikke annet valg, enn å anse alle som ikke fordømmer Hamas og viser Israel sin støtte, som syke. Skal jeg fortsette å eie mine aksjer i Mot Dag AS, må navnet døpes om til Mot Dag for Israel AS, samt at Steigan må ha i logoen til nettavisa si; "Steigan - Alt for Israel".

"This is the sickest thing I have heard from the MSM so far, and in this situation you have no choice but to consider everyone who does not condemn Hamas and show their support for Israel, as sick. If I am to continue owning my shares in Mot Dag AS, the name must be renamed to Mot Dag for Israel AS, and that Steigan must have in the logo of the online newspaper: "Steigan - Everything for Israel"." - PermaLiv

Hamas & the Attack on Israel | Douglas Murray (Hamas og palestinerne er langt verre enn nazistene, samt enhver som støtter dem, eller gjør seg til et propaganda-organ for Hamas)"I don't care what you say, let the Jews have their beautiful country in peace! The Palestinians are worse than the Nazis, they want to eradicate Israel and exterminate the Jews, they should not be allowed to stay there anymore. They are worse than the Nazis, because they enjoy the killing. The Nazis had to drink heavily afterward, to distinct themselves from the killing. Hamas and the Palestinians rejoice and are proud of their bestiality, and gaiter to watch on big screens.

I would hate it if Israel should be occupied by these utterly disgusting murderers! LOVE to Israel!" - PermaLiv

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...