Wednesday, November 20, 2019

Sam Vaknin - en respektabel narsissist



Sam Vaknin er noe så sjeldent som en respektabel narsissist, som, etter å ha kjørt seg selv til grunne tre ganger, begynte å undersøke hva som var feil med seg selv. Ikke mange narsissister klarer dette, men så er da også Vaknin verdens mest intelligente narsissist, med en IQ på 196.

Vi lever i uhyggelige tider, hvor narsissisme har fått fritt leide og hylles fram, som hyllesten av alle skogsbadene de har knertet på Gjøvik den siste tiden. Narsissister blir sprø av skogsbad, jeg ser aldri noen av dem nede i Olteruddalen, og de ser helst all skog feid vekk og lagt under asfalt, eller erstattet med vindturbiner eller sjelløs modernisme, like sjelløs som dem selv.

Tidligere beskyttet tradisjonene og troen narsissister fra å gå bananas, da dette la føringer på væremåte, samt at de var nødt om å akseptere at det fantes en Gud som er større enn dem selv. Ikke så nå lenger, nå er det fritt fram for alle å bli guder.

Det eneste som kan svinebinde disse narsissistene, før vi alle dras ned sammen med dem i forintelsen, er lommedemokratiet til Terje Bongard. Stort håp er det ikke, men så lenge mannen lever, finnes da et lite håp.


Well explained with too few viewers. Remember, after you are free from the narsissist and their web, don't mourn over their destruction, but start recovering to a new life and a new self. If not you prove your vulnerability.

According to Sam Vaknin, there are now equal as many female narcissists, as male.



Alt her stemmer. Alle must. Alle forholdene som gjør dem gale. Alt stemmer. Trist, når man alltid har gitt alt for slekt og familie. Og når man er overkjørt og ligger nede, da kommer de og skal ta deg, eller de er likegyldige. Og vi vet hva Elie Wiesel mener om likegyldighet.



Er du utsatt for emosjonelt misbruk og narsissistisk overkjøring, gå null kontakt, slik at du kan skaffe deg et nytt liv med nye mennesker og interesser. De som ikke støttet deg, var likegyldige eller angrep deg, glem dem. Dette blir enklere for hver dag som går:-)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...