Monday, April 8, 2024

Noen videoer i forbifarten

Landskap ved Gålå.

Bestill fadografiet her.


Lenge siden det har vært noe fra Son of Hamas nå, men her dukket han opp igjen, i en fin samtale.

Trist å se alle disse ungdommene i USA uten mening og hensikt med sine liv, hvor de villedes til å fylle tomrommet med hatet til Israel og jødene.

Dette blir akkurat som med øverskreiingene, de lever uten mening og hensikt med sine liv, i kjølvannet av den rokokko, nyromantiske seinpietismen, hvor de fyller tomrommet med hatet til Grythengen og kværnfolket i herr Fossemøllens øyensten.

Son of Hamas beskriver Hamas som et sort hull, hvor vi gjennomgikk et langsomt 7. oktober i lommehullet vårt i Gjøvik, fanget av Hamas-dama i D, som terroriserte oss til døde. Hun var også et sort hull av bunnløs ondskap.

Så slik er det å være Norges fremste lommetuns-entusiast! Men vi gir ikke opp troen på lommetunet, hvor vi til sommeren skal besøke noen av verdens eldste lommetun, hvilket er klyngetunene etter Sognefjorden!


Det var morsomt å få vite at de første jødiske bosetningene i Jerusalem, var sentrert rundt ei råtøff vindmølle ved Jaffaporten!


Like hyggelig blir det ikke hvis det foreslåtte vindkraftverket etter Golanhøydene blir reralisert, til store protester fra de drusiske bosetningene i området. Men nå etter 7. oktober - krigen kan det vel hende myndighetene forstår at disse monsterturbinene vil være førsteklasses mål for Hezbollahs raketter, så kanskje kommer det noe godt ut av denne krigen allikevel?


Ah, kul fyr😌


Nå driver de og kriger ved et atomkraftverk i Ukraina igjen! Dette er ikke noe hyggelig, og var en av grunnene til at jeg valgte å ikke ta med jentene til Bulgaria til sommeren. Får vi et Chernobyl II, hvilket det er store muligheter for at vi kan få, er det nok bedre å befinne seg i Sognefjorden, enn på Balkan.


Dette var en fabelaktig dokumentar om det fabelaktige året 1789! Er det noe vi kunne trengt nå, var det et nytt 1789, hvilket vi burde fått i 1989, fordi nå begynner det å bli litt vel seint.

Men nå stikker vi jo da snart til Frankrike, så kanskje vil vårt komme forårsake en slik voldsom kulturkollisjon, at dette vil medføre et nytt 1789?

Det er lov å håpe! Håper uansett å kunne komme tilbake med mer utfyllende kommentarer til denne flotte dokumentaren, ved anledning!


Der er vel her det skal være så bra å ta en faryngitt-kur, et 14 dagers opphold i disse saltgruvene skal visst kurere det meste:-)


De visste å hedre sine forfedre i Palmyra!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...