Friday, November 16, 2018

Arnulf Sunde om Hovdetoppen og byavvikling

Selv ser jeg det slik at jeg ble reddet ut av Gjøvik på samme vis som Abraham og Lot av Sodoma, på mirakuløst vis, rett før Hovdetoppens fall. Min hustru ser seg stadig tilbake, og det er bare å håpe at jeg klarer å forhindre henne fra å forvandles til ei saltstøtte. For til Gjøvik skal vi ikke tilbake før de som står bak dette her kler seg i sekk og aske, angrer sine synder og lover å gjøre alt godt igjen og vel så det!

Trollhaugen barnehage hadde trollfest i går, men noen trollskog har de ikke lenger, denne har kommunen nådeløst meiet ned. Man har skrevet siste kapittel i Gjøviks byhistorie, og gjort byen om til en kopi av Påskeøya og et forvarsel om hva som vil skje med vår lille klode, snart befolket av ti milliarder steinalderhjerner som alle oppfører seg som om verden er uendelig.

Nå, like etter min siste tur til krigssonen Hovdetoppen, kommer jeg over en briljant artikkel skrevet av Arnulf Sunde, rett før alt dette skjedde, og før jeg var klar over hvilken apokalypse som ventet byen min. Takk og lov rakk jeg ikke å skaffe noen ny bolig før apokalypsen inntraff, og snart lander UFO-hotellet på selve toppen, hvor det vil hvile over byen likesom den var invadert av en fiendtlig sivilisasjon fra det ytre rom. Men så er da også modernismen en fiendtlig sivilisasjon, som ikke hører hjemme på jorden!

Les den briljante artikkelen av Sunde:

- Byavvikling

Hovdetoppen klargjort for UFO-invasjonen.

Avviklet til fordel for utviklingen. De som står bak dette her gjemmer seg bak den store parolen "Hovdetoppen Utvikling". Benytter man ordet UTVIKLING, da er alt tydeligvis lov, og alskens ugjerningsmenn kan få leve i trygghet beskyttet av dette flotte ordet.

Utdrag fra Sundes artikkel:
- Gå for full freding av Hovdetoppen / Hovdeskogen! Alle byer, som lykkes med å gjøre byer attraktive, verner om slike områder. Å slippe til hogstmaskiner i Gjøviks siste urskog vil ødelegge området totalt. Jeg ferdes MYE i Hovdeskogen, og det er ikke nødvendig med den type hogst det legges opp til. Det er et enormt nettverk av stier i Hovdeskogen, og området, som allerede er snauhogd sør ved Hunnshovde, har «stengt av» utgangen til minst tre slike stier. Planene som foreligger for videre «utvikling» av området - flere hundre boliger og et hotell med 200 rom - vil fullføre den totale raseringen.

Jeg kunne utdypet mye rundt galskapen i prosjektet vedr. Hovdetoppen / Hovdeskogen. Jeg vet ikke om de folkevalgte fysisk har beveget seg i området som nå står i fare for å bli totalt endret og virkelig satt seg inn i konsekvensene og verdiene som byen vil miste hvis dette prosjektet blir realisert. Undertegnede inviterer herved formannskapet til en tur «På gjengrodde stier» og ikke så gjengrodde stier. Ta bare kontakt!

Et godt forsøk Sunde, men de folkevalgte valgte å ikke bli med på vandringen din, og slik ligger stiene opp Hovdetoppen nå, alle sammen😖

I det minste har de folkevalgte, etter din artikkel, ingen unnskyldning!

Her lå Trollskogen til Trollhaugen barnehage fram til i høst, nå nådeløst meiet ned av hjerterå politikere og boligutviklere. De hadde den årlige trollfesten sin i går,  torsdag 15/11-18. Selvsagt kan jeg ikke la mine barn vokse opp i en slik by!

Selv om Gjøviks politikere valgte å lukke øynene, både før og etter denne ugjerningen, vil jeg anbefale PermaLivs lesere å bli med på min siste "tur" til Hovdetoppen, for å se med egne øyne:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...