Friday, November 2, 2018

Anna-Lena Löfgren - Lyckliga Gatan (1967)

Tenk det, at Lyckliga Gatan har gjemt seg bort i heslige Oslo. I Damstredet!

En sång som säger mer än tusen ord om hur vårt land har trampat, skövlat, fördärvat och skändat!!!

Har svenska folket inte vaknat än?

Ser ni inte hur naturen utrotas från vårt land och planeten och hur dessa jävla skit byggföretag ska roffa åt sig så mycket pengar som möjligt på bekostnad av djurs, växters och människors lidande?

Ser ni inte vad som sker mitt framför ögonen på oss?

Ser ni inte alla dessa jävla betongklumpar och fula lådor som ersätter fina skogen och djurens naturliga miljöer?

Fattar ni inte att djur och växter har också rätt till denna planet och ha ett drägligt liv?

Ser ni inte hur luftkvaliteten försämras och alla möjliga föroreningar översvämmar landet, medan svenska folket agerar dörrmatta och nyttiga idioter åt dessa jävla företag som roffar åt sig och gör sig feta på vårt lidande?

Var är alla patetiska pajas miljöpartister, djuraktivister och naturaktivister och alla flum miljöorganisationer som springer runt och skriker och pratar strunt, utan att lösa ett enda jävla problem?

Ser ni inte lidandet och folk som gråter över det som sker och naturens försvinnande?

Hör ni inte djurens och skogens rop på hjälp?

Var har ert jävla samvete tagit vägen?

Varför har ingen stake i detta land längre att säga ifrån?

Varför har alla helt plötsligt blivit nyttiga hjärntvättade idioter och fega kräk i detta patetiska land?

Lägg ner jävla miljöpartiet och centerpartiet som kallar sig gröna och förstör naturen en gång för alla, för att de inte fyller någon funktion längre!

Hur miljövänlig är det att ersätta skog och naturen med massa fula skit betongklumpar och fula lådor som är proppfulla med giftiga kemikalier som bara ger skada och hälsoproblem för både människor och naturen?

Kolla på vad som sker i våra städer och små orter de senaste åren och rivningsvågen, de har blivit stora fängelser där inte bara människor som lider, även oskyldiga djur tvingas fly och dö pga. deras naturliga miljöer förstörs ständigt, ta bara en titt för fan och sluta vara en jävla hjärntvättad dörrmatta!

Märker ni att det drivs en miljöfientlig politik i Sverige?

Kolla bara på vad som sker i våra städer och vad som har hänt med naturen och luftkvaliteten och naturliga vattendrag i Sverige de senaste åren!

99% av urskog i Sverige är helt borta och ersätts med industri skog, det är ju skogen som tar hand om koldioxid och räddar planeten genom fotosyntes, det är ju skogen som bromsar den globala uppvärmningen och sänker temperaturen...........

Vem som helst kan se att det drivs en miljöfientlig politik i Sverige........

Hur i helvete är det miljövänligt att bygga massa bostäder och byggnader genom att skövla och utrota massa skog och natur?

Hur i helvete är det miljövänligt att översvämma Sverige med invandringen när överbefolkningen är största problemet på vår planet?

Inte konstigt att de flesta har tappat hoppet på korrupta landsförrädare ljugande politiker som miljöpartiet och slutat rösta på dem, för att de driver helt andra frågor som är miljöfientliga som bara gynnar de globala storföretagen som förstör naturen och tjänar pengar på det, hoppas korrupta fejkpartiet miljöpartiet åker ur riksdagen snart för att de har blivit ett miljöfientligt parti som alla andra och fyller ingen funktion längre!!

Kom ihåg att människan klarar sig aldrig utan naturen men naturen klarar sig utmärkt utan människan...... - Rickard Karlsson

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...