Tuesday, January 16, 2024

Det var like ved vi fikk en 7. oktober - massakre i den lille, franske landsbyen Crepol!


Hva? Dette har jeg ikke hørt noe om! Det var like ved det ble et fransk 7. oktober i landsbyen Crepol, Drome, utenfor Lyon. Dette var også en dansefestival, nærmere bestemt et vinterball, i denne lille landsbyen med 500 innbyggere, hvor en 16 år gammel gutt ble stukket ihjel.

Det var omkring 30 islamister som angrep, med det ene formål å drepe hvite mennesker, så ingen må tro at islamistene stopper ved å myrde jøder, eller at de holder seg til Israel.

Dette var veldig trist, da det er nettopp en slik liten fransk landsby, hvor vi ønsker å slå oss ned. Og ikke nok med dette, franske myndigheter foreslår å flytte innvandrere ut på landsbygda, for å få bukt med gjeng-kriminaliteten i storbyene!

Jeg hadde akkurat begynt å samle litt fakta om Paris, da videoen ovenfor dukket opp. Heldigvis er Frankrike ellers av de landene i Europa, som har vist sterkest støtte til Israel, i den kampen israelerne nå står i.

Uansett, dette er fryktelig, og kunne dette skje ute på den franske landsbygda, kan det like gjerne skje i Sverige!


Den tredje pietistiske bølge kom fra Sverige, hvor denne skvulpet helt opp i Øverskreien, hvor M.J. Dahl surfet på denne bølgen inn i solnedgangen.

Nå har både Sverige og Norge 100 år med velferdsstat bak seg, som tok over etter 200 år med velferdspietisme.

Så hva kommer nå?


Kan du svare på disse spørsmålene?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Hovdetoppen - Mjøslandets største øyensår

Da vi forlot Gjøvik i 2018, var planen å flytte tilbake så raskt råd var, men så oppdaget jeg plutselig store skogsmaskiner oppe på det unik...