Sunday, September 22, 2024

Shipka Pass og Tjuvåskampen - i vindterrorens rike

Mitt siste fotografi av stenelven Grýta, eller Olterudelva, der elva vår renner gjennom Hemningsdalen, dalen som skiller Østhøgda fra Tjuvåsen på Totenåsen.

Øyvind Holmstad (myportfolio.com)

Bestill fadografiet her.


"Har dere sett, de har vindturbiner i Bulgaria også, og dette da som en bakgrunn for det viktige nasjonale landskapet til Shipka Pass! Tenkte på å besøke dette området, men det kommer ikke på tale å ta turen opp til Shipka Pass, for å smertes over et ødelagt landskap. Like lite som jeg kommer til å ta turen opp til Tjuvåskampen, hvis vi får vindturbiner vestover på Lauvhøgda, Eina/Trevatna eller Sjukuåsen ved Fjorda. Samt like lite som jeg kommer til å ta med familien opp til Hervenknappen på Totenåsen, et av de utsiktspunktene hvor man ser mest av Norge, hvis vi får 252 meter høye vindturbiner på Stangeåsene, som da plassert på toppen av disse åsene, vil rage nesten like høyt som Hervenknappen selv." - PermaLiv

Nå har verden blitt mer surrealistisk enn Salvador Dali!

Teksten ovenfor skreiv jeg i vinter, mens jeg planla turen til Bulgaria vi skulle vært på med venner i sommer, men så måtte jeg bare til Sognefjorden, og takk og lov for det!

En ting var jeg sikker på, jeg skulle ikke opp på Shipka Pass med alle vindturbinene i horisonten, som vi ser oppe i høyre hjørne først i videoen. Hvor vi kommer hjem fra Sognefjorden, hvor vi vel hjemme opplever akkurat det samme på Tjuvåskampen, som jeg for alt i verden ville unngå å utsette meg selv for på Shipka Pass!


Tjuvåsen og Tjuvåskampen, som er åsen og kampen min framfor noen, som jeg har vokst opp med, og hvor elva mi, stenelven Grýta, har sine kilder!

Er det lenger noen som tviler på at Norge var Tusenårsriket, hvor Satan nå får frie tøyler, slik det er beskrevet i Åpenbaringsboken?


Da har det gått vel et døgn siden vindkraftverket over Shipka Pass, eh, jeg mener Tjuvåskampen, åpenbarte seg i all sin gru. Fremdeles går jeg i svima, dette svineriet dominerer jo hele horisonten sør-østover. Jeg fatter det ikke, hvordan er dette mulig!

Hvem i all verden orker å leve med slikt noe? Med det samme innså jeg at alt håp var ute, ikke kun for Grythengen, ikke kun for Mjøslandet, men for hele fedrelandet, inklusive Skjolden, Sognefjorden og Fjellregionen.

Det pussige er også at selv om jeg er svimeslått, er jeg nå den eneste i Norge som lever med mening, da den eneste mening som er tilbake i dette landet, er å avslutte Norge. Hvilket jeg heldigvis allerede er godt i gang med!

I løpet av dagen har jeg kommet til at vi ikke kun vil etablere oss med en foto-café i Frankrike, men en foto-filosofisk café, hvor man filosoferer over hvordan det kunne gå så galt med Norge.

Her vil jeg også fortelle franskmennene om hvilken fantastisk kultur vi hadde, hvor kultur og landskap var ett, og hvor vi fant verdens fremste revolusjonære, haugianerne, som gikk selv jakobinerne en høy gang! Hvor bedehuset var det fremste uttrykket for den revolusjonære norske pietismen, hvor alle tre stendene i det lutherske standssamfunnet var oppløst, og man levde i full forsamlingsfrihet, ytringsfrihet og bevegelsesfrihet!


Hvor dette fantastiske landet vårt, med all denne herlige kulturen, i 2024 da tragisk nok har endt opp som en del av "The Pathetic Bullshit of this So Called World!"


Alt blir bare motbydelig her nå altså, vi ser jo hvordan det har gått på Skreia og Gjøvik. Tenk at man ikke klarer å få til ei eneste levende lita gate, eller at man ikke klarer å ta vare på ei eneste lita himmeleng. Så folk og samfunn må ha syknet helt vekk. Og ikke bare dette, folk klarer heller ikke å se at vi har noen historie, eller hva dette betyr for oss, det er som om de har mistet all nysgjerrighet og visjonær kraft!

Men jeg får nå bare forsøke å fotografere ned min nye fotografiske akse Sognefjorden-Skjolden også, før vi etablerer oss med vår foto-filosofisk café i Alpes Mancelles, aller helst i den gamle mølla ved Sarthe-elven.

Og dette skal det ikke forundre meg om vi får lov til, når vi forteller franskmennene om skjebnen til kværnenga Grythengen ved stenelven Grýta.


Måtte bare ta med denne av professor Sam Vaknin, fordi de som har ødelagt Tjuvåskampen må da bare være Megalomaniacal Sadistic Psychopaths, annet kan ikke være mulig!😡!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...