Sunday, May 26, 2024

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på hver en ås og fjelltopp, i landet vårt.

Eller kanskje bør jeg heller si "landet dårt", da vi er så lei av all djevelskapen og galskapen her i landet nå, at jeg tror vi trekker oss tilbake i "det franske Toten", med langsomt Fujifilm medium fotografi.

Skulle gjerne vært filosof jeg også, men dette går ikke, da filosofistien mellom kjørbrua i Grythengen og filosofibjørka til oldefar Even Helmer, ved stenelven Grýta, er borte.

Kun økosorgen er tilbake, da her er intet å ha økokjærlighet til!

Fotografiet er tatt med min lille Fujifilm X-T200 i filmsimulasjonen Velvia, etter Skreiabanen ved Bilitt.

Bestill fadografiet her.

Overskriften er en kopi av en annen overskrift i dag, jeg vil ikke si hvor, og jeg vil ikke si hvem, bare at det er en eller annen slags filosof, som stikker seg fram med den meningsløse synsingen sin, i ei ny tullebok, da den eneste boka vi trenger er "Det biologiske mennesket - Individer og samfunn i lys av evolusjon", av PermaLivs gode venn, humanøkolog Terje Bongard.

Jeg har heller ikke lest artikkelen om denne unødvendige distraksjonen av ei bok, kun ingressen, hvilket holder lenge til å skremme vettet av undertegnede.

"Vi trenger et tredje alternativ mellom demokrati og økofascisme, sier filosof XXX. I en ny bok tar han til orde for økologisk kjærlighet."

For noe tull! Hva vi må gjøre er å gå tilbake til der vi sporet av og innførte velferdsstaten, en total kulturøkologisk katastrofe, hvor vi vender tilbake til velferdspietismen, gjennom lommedemokratiet, og har økopietismen, som fremste stolthet og rettesnor!


Vi må ta opp igjen velferdspietismen gjennom lommedemokratiet!

Les også Terje Bongards nyeste presentasjon (pdf) av demokratimodellen vår, hvor det ikke finnes spor av økofascisme, kun økopietisme 💘Er det ikke rart dere, her i denne videoen fra Academy of Ideas viser de oss eksakt hvorfor dagens demokrati i beste fall ikke fungerer, hvor det i praksis leder de aller verste personlighetstypene vi har, til topps i samfunnsorganisasjonene.

Denne videoen får på fire dager 86000 visninger og 7800 likes.

I videoen påpekes behovet for en frelserperson, men denne personen har vi jo, det er humanøkolog Terje Bongard, som i sin presentasjon forklarer oss hvordan vi kan etablere et velfungerende demokrati, hvor vi kan oppnå livskvalitet og bærekraft, samtidig som de aller sunneste personlighetstypene, løftes til toppen av samfunnshierarkiene.

Bongards presentasjon, trolig den beste og viktigste i verdenshistorien, får på sju måneder 214 visninger og to likes, hvorav ett av dem er undertegnedes.

Når man tenker på det er dette horribelt, folk ønsker virkelig død over sivilasjonen vår, samt å overlate vår verden til kommende generasjoner uten fnugg av håp!

""Nei, Øyvind, det har 0 hensikt. Det er bare en eneste mulig løsning, og det er å produsere holdbart, noe som er umulig under kapitalisme. Det er ikke noe vits i å snakke om dette i et slikt møte. Jeg drar på korøvelsen min i stedet. Har begynt på en roman, så får vi se om det kan åpne muligheter. Du skal få utkast til kommentar. Innen året er omme..." - Humanøkolog Terje Bongard, NINA

Økt energitilførsel under kapitalisme vil kun gjøre klima- og naturkrisen verre. Eneste løsning er å produsere holdbart, under et fornyet demokrati, InnGruppe-Demokratiet (IGD), av humanøkolog Terje Bongard!

Bongard trenger kun 50 millioner til sitt forskningsprosjekt MEDOSS. Dette kan gjennomføres på fire år, deretter kan vi nå klimamålene ved en demokratisering av produksjonsprosessene!"

PermaLivs svar på Høyring om EUs fornybardirektiv frå 18. oktober 2023, levert: 04.04.2024 10:29.


Måtte bare oppdatere med denne samfunnsanalysen av Sam Vaknin, som er nesten på høyde med den til Terje Bongard.

Hvor Vaknin konkluderer med at kollektivismen har feilet oss, og at atomismen har feilet oss, hvor vi må tilbake til fellesskapet i inngruppa. Men løsningen har ikke Vaknin, slik som Bongard, med InnGruppe-Demokratiet (IGD).

Kollektivismen og atomismen har feilet oss, fordi de opererer innenfor evolusjonens femte lag, mens vi finner lommedemokratiet innenfor evolusjonens fjerde lag.

Innenfor evolusjonens fjerde lag blomstrer vinnerstrategiene i handikapprinsippet, slik dette ble dokumentert av Amotz Zahavi i hans 40-årige studie av araberskriketroster i Negevørkenen.

Dessverre havnet vi i et lommehull i Gjøvik, sammen med universets ondeste hamas-harpy-covert-høne-kjerring!

Stakkars lille m, som mistet storesøstra si og alt som betydde noe for henne her i livet, takket være bestevenninna til mora si.

En stor tragedie for universet, i likhet med tapet av Grythengen, hvor det er opplest og vedtatt at vi skal leve i et grythøl!


Denne videoen har jeg nok begynt å se på, men glemt den, hvor den heldigvis dukket opp igjen i dag! Har sett den i sin helhet nå, hvor jeg for første gang føler at jeg har fått grep på den franske revolusjonen.

Begrepene positiv og negativ frihet er viktige, da i inngruppa, og med det innenfor InnGruppe-Demkratiet (IGD), er det den kristne, positive friheten, som gjelder, i pakt med vinnerstrategiene i handikapprinsippet.

Negativ frihet, eller kardemommeloven, er en hedensk frihet utsprunget av taperstrategiene i handikapprinsippet, og som medfører at ALLE blir tapere!

Videre er det heller ingen tvil om at kaptein Bongard ønsker å beholde monarkiet👌

Bongard er videre klar på at mennesket er født syndig, dette er en del av vår natur, hvor taperstrategiene tar overhånd i massesamfunn, det være seg kollektivistiske eller individualistiske massesamfunn, hvor det kun er innenfor stammesamfunnet, at menneskets gode sider kan dyrkes fram.

Dessuten skal vi høyakte pietistene, som brakte staten og standssamfunnet i kne, hvor dette også er lommedemokratiets hensikt😍

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...