Wednesday, June 12, 2024

Norway - A Failed State

Fjell ved Gålå.

Bestill fadografiet herher.


Narsissismen har helt klart nå kommet så langt i Norge, at det sosiale limet forvitrer helt, hvor vi gjør ende på sivilisasjonen vår.

"Så sant, så sant, og jeg lærer opp jentene mine til å elske tradisjonell og klassisk arkitektur, så godt jeg kan. Men nå er nok vi i Frankrike før de rekker å bli myndige, så da hjelper ikke dette så mye her. Det er tre gunner til at vi hopper av: 1) Vår lokale kulturarv er borte. 2) Bygdebyene på Toten har gått dukken, og da særlig Skreia, som skulle vært bygdebyen vår. 3) Vindkraften." - PermaLiv

1) Vår lokale kulturarv er borte.

2) Bygdebyene på Toten har gått dukken, og da særlig Skreia, som skulle vært bygdebyen vår.

3) Vindkraften.

Dette synes jeg var en god oppsummering av hvorfor vi må hoppe av Norge. Personlig mener jeg imidlertid at vår kulturarv er så viktig, at hele landet sammen med den vestlige sivilisasjon, går med i dragsuget. Dessuten er vindkraften bare så sinnsvak, at bare det at det er mulig å komme opp med ideen om vindkraftverk over Glåmåsen, på Gjertrudkampen, på Lauvhøgda og over Høyanger ved Sognefjorden, er tilstrekkelig til å fastslå at landet vårt har klikket, og mistet hele verdigrunnlaget sitt!

Men jeg synes vi må ta avskjed med landet vårt på en skikkelig måte, i respekt for våre forfedre og vårt land, da vi hadde verdens flotteste land, samt verdens fremste sivilisasjon.

Heldigvis har PermaLiv allerede kommet langt med denne oppgaven, slik at vi er nok godt reetablert i Frankrike, innen vi ser noen nye vindkraftverk her:-)

"Dessverre skal vi ikke bo videre her, blir stadig mer overbevist om at vi stikker til Frankrike. Har vel gått et snaut halvår nå siden Glåmåsen først kom opp, har vært mye fram og tilbake i hodet, men vi bare drar fra dette landet. De har allerede ødelagt alle bygdebyene på Toten, kværnenga vår er borte, og nå alle disse vindkraftverkene. Så vi hopper av dette landet her!" - PermaLiv


Sverige er også en forfeilet stat, men ikke på samme vis som Norge, da der er det innvandringen som har skylden, mens i Norge er det nordmenn.

Hele landet har endt opp lik Grythengen, slik en enorm historie og skjønnhet, men nå uttæret og umulig å fylle med levende kultur igjen.

Og uten levende kultur er det jo ikke lenger noen vits i å leve her, fordi da kan man jo ikke leve.

Dette er grunnen til at vi hopper av Norge og reetablerer oss i Frankrike, for å bli del av en levende fransk kultur, slik at vi kan leve😌

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...