Saturday, June 15, 2024

Gjertrudkampen og Grasberget vindkraftverk sett fra Totenvika

Heldigvis kommer vi aldri til å se dette vindkraftverket, sammen med vindkraftverket på Glåmåsen etc., med egne øyne! I 2026 setter vi oss i subaru'n og legger Toten og Norge bak oss for godt, kan aldri tenke meg at disse turbinene er oppe før tidligst i 2027, så dette klarer vi!

Veldig fint hvis noen kan hjelpe oss å rive hytta, da vi vil ikke betale hytteskatt til Norge som franskmenn😊

Skal også bli godt å legge Grythengen bak oss, fordi dette må da ha blitt verdenshistoriens mest sinnsvake sted. Når det kommer til ondskap, er det nok ingenting som kan slå lommehullet vårt på Gjøvik, hvor vi var fanger av Hamas-dama i D. Men grythølet vårt, det er sinnsvakt det!

Uansett, vi hadde ingen drømmer for dette stedet, dette var hvorfor vi ønsket å etablere oss på Gjøvik, men så ble vi da jaget tilbake hit.

Og nå har vi blitt så glade i dette stedet og kulturarven vår, at det å leve i Norge uten kværnenga vår som et levende elvebruk ved stenelven Grýta, har blitt umulig.

Samtidig har det blitt umulig å leve her, fordi kværnenga til herr Fossemøllen og pietistenga til Even Helmer, har blitt et dønn inn i hampeskauen sinnsvakt sted.

Og det må jammen Norge ha blitt også, som aksepterer slik fornedrelse av egen kultur- og naturarv!

Så et slikt land skal vi absolutt ikke leve i, helt uten selvrespekt og stolthet!

Tipper franskmennene bare kommer til å digge oss!


"Å heidandre du, ser man begge toppene fra Totenvika! I dag må man forbi Falken for å se turbinene i Engerfjellet, slik at vi har da vært skjermet på et vis. Men jeg har opplegget klart, avskjedstur til Sognefjorden i sommer, tømmer hytta etter turen, velkomsttur til Frankrike etter konfirmasjonen neste sommer, river hytta når vi kommer hjem, pakker deretter alle tingene våre og setter dem i uthuset ved den gamle vollen, selger huset, setter oss i bilen og kjører til Frankrike, leier en stor henger og henter tingene våre når vi har funnet et sted å bo, deretter setter vi ALDRI vår fot i gamlelandet igjen!!!!!" - PermaLiv

Dette er da det verste, nå har en av Norges fremste vindkraftsmotstandere skaffet seg småbruksdrømmen, så oppdager hun at Gjertrudkampen vindkraftverk blir liggende rett i syningom framfor huset, og dette er attpåtil en totning!

Debatt, Stange | Nei til vindkraft i Stange! (stangeavisa.no)

Nei til vindkraft i Romedal almenning og Stange almenning. | Innlegg fra kommende innflytter til Stange kommune som er veldig glad i naturen, og landet Norge, som VI alle må ta vare på | Facebook

Nei til vindkraft i Romedal almenning og Stange almenning. | Og sånn kan det bli seendes ut fra mitt kommende nabolag i Vallset | Facebook

Men det er like ille her, disse Toten-bunkrene her i kværnenga vår er like malplasserte her, som vindturbiner på Gjertrudkampen.

Personlig klarer jeg ikke å se vitsen med å leve i Norge lenger, uten Grythengen som et levende elvebruk ved stenelven Grýta, blir da alt bare nitrist. Hvor vi nå på toppen av det hele mister gleden over det lille vi har igjen av natur, grunnet alle disse vindkraftverkene.

Så da vi har mistet både naturen og kulturen vår, klarer ikke jeg lenger å se poenget med dette landet.

Jeg tror vi må ha blitt verdens mest destruktive folk, i verdens mest fotogene land.

God rapport av Dag-Magne Stenberg fra Helgøya!

"Tenkte jeg skulle ha padlet rundt Helgøya og fotografert inne på Hovinsholmen i sommer, men gidder ikke, etter din rapport. Fotograferer kun mot Hovinsholmen fra Toten. Personlig ser jeg ikke vitsen med å være her lenger, når man ikke lenger engang kan nyte Helgøya, smørklatten i Mjøsa, i fred. Landet vårt er bare så ufattelig ødelagt nå, ikke bare fra vindkraften, men også byene våre og kulturarven vår, så jeg tror ikke jeg gidder lenger. Så det blir nok avskjedstur til Norge og Sognefjorden i sommer, velkomsttur til Frankrike til neste år, og så tar vi flyttelasset til Frankrike i 2026. Den generelle apatien og likegyldigheten til nordmenn flest, er heller ikke til å leve med." - PermaLiv

I Frankrike derimot river de nå vindkraftverkene for fuglelivet:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...