Monday, July 29, 2024

Til Sognefjorden i siste liten

Endelig bærer det vestover sammen med min a7III. Her fjellene i vest sett fra Totenåsen ved Borgen. Tenk at vindkrafts-mafiaen ønsker å ødelegge alt dette her!

Da er det klart, PermaLiv beholder banneret for Nei til vindkraft og tar det med på turen, fordi det kan ikke være tvil om at nedbyggingen av Sognefjorden er verdenshistoriens desidert alvorligste miljøkriminelle handling!

Alt skal nå fotograferes ned, absolutt hele Sognefjorden, fordi dette skal de ikke slippe billig unna med. Dette er den verste miljøskandalen noensinne, og dette skal verden få vite!

Nei til vindkraft - Motvind Norge | I saw the death of nature | Facebook

Bestill fadografiet her.

Da bærer det omsider til Sognefjorden, og det er på tide, fordi denne fjorden ligger nå på vindkrafts-mafiaens drapsliste:


I siste liten la jeg ruta for sogneturen nå i kveld, har ikke klart å konsentrere meg om denne før nå.

***

"Dette går hånd i hånd, uten natur, ingen kultur, eller såkalt biokultur. Her vi bor er alle forbindelser mellom natur og kultur brutt. Nå trues det med tre vindkraftverk i min fotografiske akse Mjøsa-Sognefjorden, som hvert enkelt vil få meg til å emigrere til Frankrike, grunnet økosorg. Jeg klarer uansett ikke å leve her jeg bor grunnet økosorg, tenkte å finne en ny plass i Norge, men vindkraften er så truende, at det blir nok Frankrike. All urban kultur i Vestoppland har dessuten blitt kjørt rett i senk i rasende fart, de siste årene, slik at for å få skikkelig urbant påfyll, må man uansett til utlandet. Når det kommer til skjønnhet, har jeg etter sommerens tur, kommet til at Skjolden er universets sentrum, med utgangspunkt i Christopher Alexanders teori om sentra. Har samlet mye landskap fra Mjøsa, kjemper nå en desperat kamp for å ta ned så mye landskap jeg klarer fra Sogn og Fjordane også." - PermaLiv



"Shot of Love" var den første kassetten jeg kjøpte av Bob Dylan, og jeg likte den kjempegodt, men denne sangen var ikke med på kassetten, men på CD-versjonen, som kom seinere. Faktisk har jeg gått glipp av denne sangen!

Dette var den siste av Jesus-triologien, en del av Jesus-vekkelsen på 1970-tallet, som Grythengen ble en del av gjennom telthuset.

Uansett håper jeg den energien vi finner på denne sangen, kan smitte over på dokumentasjonen av Sognefjorden, hvor jeg kan skyte ned Sognefjorden i kjærlighet, eller "Shot of Love".

Dette har jeg vel i grunnen også gjort med Grythengen, siden vi kom tilbake hit i 2018. Til 150-års jubileet for vår tid i kværnenga vår, har vi nå hele historien vår, samt at jeg har fotografert ned stedet.

Synd at ingen av de 300-400 etterkommerne av Herman og Mina her på Toten har sett verdien av å samle dette på verdig vis til 150-års jubileet i 2025. Vi risikerer dessverre at alt blir borte igjen. Skal se om det kan være mulig å få noe hjelp fra Fylkeskommunen, men regner med dette bare vil forsvinne i byråkratiet, og at det ikke er mulig å få skikkelig hjelp.

Må nå uansett konsentrere meg om Sognefjorden, fordi vi ser ovenfor hva vi har med å gjøre, drapet på Sognefjorden er enkelt og greit den verste og alvorligste miljøkriminaliteten menneskeheten har vært utsatt for noensinne!

Så nå er det bare å stå på, alt må fotograferes ned, for å gi verdens vakreste fjord en verdig avslutning!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...