Saturday, June 8, 2019

Psykopatene regjerer verden

I disse tider, hvor de siste rester av norsk natur ofres i en teppebombing av tyske vindkraftverks-turbiner, kom jeg over en artikkel av Ole John Saga på fb, som jeg nå planlegger å forlate. Ole er en svært klarsynt person, og han så tidlig hvordan det hele kom til å gå. Salget av Norge er i lang tid planlagt av skruppelløse psykopater og deres medløpere, da det etter kristendommens og husmannstroens fall er fritt fram for narsopatene i vårt land, fordi de nå er frie fra religionens og tradisjonenes lenker!

- “EU-kåte” politikere “ofrer” norske strømforbrukere
Skyld ikke på EU. Det er Norske politikere som ønsker eksport-kabler til EU. Det er norske politikere som har vedtatt «smarte strømmålere» og det er Norske politikere som vil gi EU mer makt over norsk energi gjennom ACER.

Hvem jobber stortingsrepresentantene for? EU eller det Norske folk?  Stortingsrepresentantenes jobb er å ivareta sikker og rimelig kraftforsyning til «Ola Norman». Men dessverre ofres «Ola» på “alteret” av «EU-kåte» stortingsrepresentanter, misforstått klimapolitikk og en «grådig» kraftbransje.

Våre politikere gir arvesølvet i hendene på EU og vi betaler kostandene. Men det behøver ikke bli slik. Du og jeg sitter med makten. Om vi, det norske folk, reiser oss og sier «Nei til overføring av suverenitet til EUs energibyrå» og «Nei til bygging av flere utenlands kabler», vil det kanskje ikke skje. - Ole John Saga
Selv har jeg mistet enhver tillit til statsforvaltningen på ethvert nivå. Norge har gått i dass, engene ligger tilbake livløse, våre urbane landsbyer har blitt bilbunker-helveter, byene våre forvandles til fesjå for narsopatene (se på Hovedtoppen i Gjøvik!), og nå raserer skruppelløse psykopater hele vår naturarv. Så slik gikk det etter kristendommens utfasing. All tillit fra det lutherske tillitssamfunnet har gått tapt. Frank Zappa fikk rett, hva som kommer etter kristendommen, vil ikke bli noe hyggelig.

Nei, her er ikke noe hyggelig lenger!

- PermaLiv

Psykopatene regjerer verden


Tekst oversatt av Ole John Saga.

Hvorfor er det sånn at uansett hvor mye intelligens og godhet vi ser i verden, så er det allikevel krig, lidelse og urettferdighet? Uansett om man har en kreativ plan, ideologi, eller en filosofi som kloke hjerner har utarbeidet, så står vi på stedet hvil eller mer korrekt, jo verre blir tilstanden. Siden tidenes morgen har denne tilstanden gjentatt seg om og om igjen.

Svaret er at sivilisasjon, slik vi kjenner den, for det meste er en konstruksjon skapt av psykopater. All sivilisasjon, vår inkludert, har blitt bygd på slaveri og massemyrderier. Psykopatene har spilt en stor rolle i utviklingen av vår sivilisasjon fordi de er skapt til å lyve, drepe, jukse, stjele, torturere, manipulere, og generelt påføre andre mennesker store lidelser uten å føle anger eller få dårlig samvittighet, og på den måten kan de etablere en egen følelse av sikkerhet/trygghet gjennom dominans.

Sivilisasjonens første stammehøvding som med suksess hjernevasket en hær så han fikk kontroll over massemordere, var med all sannsynlighet en genetisk psykopat. Siden denne betydningsfulle oppdagelsen har psykopater hatt en stor fordel overfor ikke-psykopater i kampen om makt i sivilisasjonens hierarki - spesielt i militære hierarkier.

Bak den tilsynelatende galskapen den moderne historie ser ut til å framvise står psykopatene som kjemper for å bevare sin uforholdsmessige makt. Og mens deres makt vokser i styrke og blir enda mer truende, så blir også psykopatene enda mer desperate. Vi er vitne til en forherligelse av deres verden.

I løpet av de siste femti årene har psykopater fått nesten absolutt all kontroll over alle grener av regjeringen. Du kan legge merke til dette hvis du observerer nøye at uansett hvilke ulovligheter en politiker begår vil det ikke få noen konsekvenser for ham/henne. Alle de såkalte skandalene som har kommet opp burde i flere tilfeller ha felt en sittende regjeringen, men det skjer ikke, det er bare en farse som utspilles for publikum for å distrahere dem, for å få dem til å tro at demokratiet fortsatt fungerer.

En av de viktigste faktorene for å vurdere om et samfunn kan bli tatt over av patologiske avvikere er begrensning av deltakelse av mottakelige individer innenfor det gitte samfunn.

Andrew M. Lobaczewski gir et gjennomsnitt for de mest aktive avvikere på ca 6% av en gitt befolkning (1% genetiske psykopater og opp til 5% andre personlighetsforstyrrelser, deriblant narsissisme). Primærpsykopatene, 1%, er i sentrum av nettet, mens en annen type psykopater danner det ytre vernet i psykopatens styresystem.

Det ytre vernet av et slik system er satt sammen av av personer som er født normale, men som gjennom langvarig psykopatisk eksponering gjennom oppvekst eller sosial påvirkning har valgt å møte kravene til primærpsykopatene for å oppnå sine egne egoistiske mål, disse har navnet sekundærpsykopater. Ifølge Lobaczewski utgjør denne gruppen ca 12% av en gitt befolkning under normale forhold.

Så ca 18% av enhver befolkning er aktiv i etablering og tilretteleggelse av et psykopatisk samfunnssystem. 6% består av folk med personlighetsforstyrrelser som primær psykopati og narsissisme, og 12% gruppen som danner det nye borgerskap.

Når du forstår psykopatens sanne natur og innflytelse, at de er samvittighetsløse, følelsesløse, egoistiske, kalde og beregnende og blottet for moralske og etiske standarder blir du først forskrekket, men samtidig så gir det mening. Vårt samfunn blir stadig mer sjelløst fordi de som styrer det setter eksempler som er sjelløse, og de eier heller ingen samvittighet.

***

En annen av psykopatens egenskaper er hva Lobaczewski kaller deres spesielle psykologiske kunnskap om oss ikke-psykopater. De har studert oss på nært hold gjennom hele deres liv, de kjenner oss bedre enn vi selv gjør. De vet hvilke knapper de skal trykke på for å få den reaksjonen de vil ha, slik at de kan bruke våre følelser/emosjoner mot oss. Og det kan også virke som om de har en hypnotisk makt over oss. Når psykopaten har fått oss i sitt garn, vil vår evne til å tenke rasjonelt avta, ja kanskje til og med bli lammet. Det er først senere når vi er ute av deres grep at tankens klarhet gjenopprettes og vi begynner å lure på hvordan de klarte å trollbinde oss slik de gjorde uten at vi la merke til det.

Allerede tidlig i barndommen klarer primærpsykopatene å kjenne hverandre igjen i en folkemengde, de har med andre ord en bevissthet om at det finnes personer som er som dem selv. De er seg også bevisst at de ikke er som vanlige mennesker.

Tenk på konsekvensene av dette utsagnet: Psykopater er, til en viss grad, selvbevisst som en gruppe allerede i barndommen! Når vi anerkjenner den fundamentale forskjellen mellom dem og resten av menneskeheten, så forstår vi også at de vil være mye mer tro mot andre psykopater og deres agenda enn mot oss ikke-psykopater.

City of London, et av mange nav i psykopatenes verden. Man kan simpelthen fornemme av disse syke, forvridde konstruksjonene, at her holder til syke, forvridde mennesker. Snart er hele verden et speilbilde av narsopatenes forvrengte virkelighetsbilde, selv vårt gamle fedreland, eller kanskje ikke minst dette...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...