Wednesday, January 9, 2019

Glede i statssosialismens støv


J.M. Greer mener mennesket først og fremst deler egenskaper med kakkerlakker, med den følge at det i kjølvannet av kollapsen av vår industrielle sivilisasjon, ikke er noen fare for at vi vil bli utryddet som art.

Videoen ovenfor bekrefter at Greer har rett! Se på disse lykkelige menneskene som danser lik et fargesprakende fyrverkeri, omgitt av grå, deprimerende og undertrykkende statssosialistisk modernisme på alle kanter. Ja, jeg tror faktisk at mennesket som art slår kakkerlakkene langt ned i støvlene, når det kommer til overlevelsesinstinkt:-)


Med det samme vil jeg anbefale reisefotografen Mitchell Kanashkevich, som har som et av sine mange mål å skildre ruinene av statssosialismen i det tidligere Sovjetunionen. Fotografiene han tar med sitt lille Lumix 4/3-dels kamera er intet mindre enn utrolige, og jeg ser slett ikke bort fra at Panasonic kommer til å dytte Sony av fullformats-tronen, når de går fullformat i den nye L-alliansen i løpet av året. Dette blir spennende!

I likhet med Bob Dylan er Mitchell Kanashkevich ute på en "Never Ending Tour", hvor han evig er på farten i sin ombygde 4-hjuls-trekker, hvor han både sover og redigerer sine bilder.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...