Sunday, September 23, 2018

Narcissism Evolving: 3 Disturbing Trends

Med avviklingen av Bedehuslandets vekt på nøysomhet, måtehold og samarbeid, fulgt av Kjøpesenterlandets vektlegging av forbruk, sløsing og konkurranse, ser vi en sterk framvekst av narsissistiske tendenser i befolkningen, både på genetisk og epigenetisk grunnlag. Trist er det å høre at kvinner nå har blitt like narsopatiske som menn, hvilket jeg dessverre smertelig har fått erfare under vår tid på Gjøvik. Verre enda er det at vi ikke lenger har idealer, som Gud eller M.J. Dahl, som selv narsissistene verdsatte under Bedehuslandets tid.

Kjøpesenterlandet har åpnet for en flodbølge av narsissisme, som kommer til å dra oss alle med ned i avgrunnen!
Jeg er dessverre enig med narsissisten Sam Vaknin. Urovekkende mange menn og kvinner utvikler narsissisme og til det verre, det han kaller psykopatiske narsissister, eller narsopater som jeg kaller dem. De tigger ikke om noe, de krever, de er berettiget, de er supergrandiose. De vil bli vår undergang om vi ikke stopper dem. - Anita Sweeney

Det Vaknin sier her i denne 7 minutters lange videoen bekrefter jo Darwins evolusjonseori, den sterkeste vil overleve, men når de fysisk sterkeste mangler empati og samvittighet, så er det ikke bare beinet som vil bli skutt av, nei her snakker vi om et fatalt hodeskudd der døden vil inntreffe, og der de som faktisk har samvittighet og empati også vil bli dratt med i avgrunnen. Høyst interessante tanker Vaknin serverer i denne videoen. - Ole John Saga


For å klare seg i dagens verden er det en forutsetning å ha sterke narsopatiske trekk, hvilket jeg dessverre ikke har, derfor har jeg blitt overkjørt av narsopater en rekke ganger. Men man lærer og man herdes, og det er bare å trene seg i å ikke vise noen nåde. For disse menneskene er det bare å gå dem rett ned, man kan ikke snakke fornuft til dem, derfor er det like greit å bare brøle som et vilt dyr.

Prøv aldri å snakke fornuft med en narsissist, bare brøl, lik var du en skadeskutt bjørn.

Snart kommer snøen, og med denne vil jeg oppfordre empater til å bygge narsopatiske snømenn og -kvinner, som du trener på å gå rett ned, uten å vike en tomme, samtidig som du brøler av full hals. Dessverre har denne typen egenutvikling blitt tvingende nødvendig for å overleve i Kjøpesenterlandet!



Hvis samfunnet blir narsissistisk, vil det bli psykopatisk, slår Sam Vaknin, verdens sjette mest intelligente person, fast. Som PermaLiv har vist er Kjøpesenterlandet narsissistisk inn til margen. Alternativet står mellom Terje Bongards InnGruppe-Demokrati (IGD) eller et hjerterått, ondt samfunn. Tusen takk til Inger Lise Rypdal og hennes svertekampanje av Bedehuslandet! Leve Magnus Johansen Dahl, asketen i Holmstadengen!!!

Dessverre havnet vi i et lommehull sammen med ei covert-høne i tunfellesskapet vårt på Gjøvik, for hvem vi fungerte som negativ narsissistisk føde, som nøt å drive oss til vanvidd. En annen familie spilte rollen som positiv narsissistisk føde.

Det er heller ikke kun småfugler som holder til i gardskoronaen her i engen, for å si det slik. Dette er grunnen til at gardskoronaen må holdes intakt rundt enhver gård, da den er til for småfuglene og kulturbærerne, og ingen andre.

Svært interessante tanker om at familie/slekt er der for at du skal kunne kjenne deg spesiell i en oversiktlig setting. Dette er hvorfor man bør kutte ut familie/slekt hvis de ikke vil at du skal være noe, eller ikke bryr seg hvis du ikke er noe mer. F.eks. hvis du har blitt overkjørt av en narsissist.


Kan narsissisme kureres?


Relatert


21 Stages of the Relationship Between a Narcissist and an Epmath. Har forundret meg over hvorfor empater duller med narsissister, her er mange svar å hente.




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...