Skip to main content

To seire på to uker

Godt å se at det fremdeles finnes smuler av demokrati her til lands! På to uker har to saker blitt parkert, og vi får tro de får stå der til de ruster opp og forsvinner for godt. Saken om salg av statsskoger gikk regjeringa tilbake på, mens Senterpartiet gikk i seg selv og blokkerte tiggerforbudet. Begge saker er frontet her på Permaliv, med duplikater på VD.

- Signer - Nei til salg av Norge!

Fremskrittspartiet stempler Jesus som kriminell

Nå gjenstår kun å få stengt de forbannede søndagsåpne butikkene!

For regjeringa er frihet synonymt med å bryte de ti bud. Søndagsåpne butikker er et direkte brudd på det tredje bud om å holde hviledagen hellig. I kampen mot søndagsåpne butikker kan vi derfor med frimodighet stemme i Bob Dylans klassiker "With God on Our Side"!

Comments

Popular posts from this blog

Feiende flott trapp i en fart

Raknehaugen og våre slektsgårder

På Toten råder omtrent samme grad av toleranse som under Taliban i Afghanistan, hvor enhver som ikke underkaster seg drømmen om Subeksurbania* er en kjetter og må steines eller utstøtes av det gode selskap. F.eks. er det blasfemi å hevde at slektsgårdene er våre fedrealtre og skal få ligge i fred i kulturlandskapet, lik gravhaugene. Man ribber ikke fedrealtrene og plyndrer ikke gravhaugene, fordi da mister de sin funksjon og sitt innhold!
Grunnen til at det er slik skyldes et dypt hat til vår rurale arv, fordi denne ikke kan forenes med de subeksurbane idealer. Trist, men sant😰


*Så langt jeg kan se etter søk på flere søkemotorer er begrepet Subeksurbania eller Subexurbania ikke tidligere benyttet, og må derfor anses som en ny betegnelse eller et nytt ord. Ordet Subexurbania eller Subeksurbania, motsatsen av Narnia, ble skapt i mitt hode søndag 17. juni 2018, og første gang benyttet i denne tekst 19. juni 2018.

Overflatebehandling

EmulsjonsmalingFibermalingGrunningJernvitriolKalk- / kalksementmalingKaseinmaling LeirmalingLinoljeLinoljemalingLimmalingLutNaturlige harpikser NaturmalingPigmentRustbeskyttelseSilikatmalingSkjellakkSlammalingSyntetisk malingSåpeTreoljeTretjæreVannglassVoks