Skip to main content

En kaldkveling av vår stolte vikingearv!

Uendelig trist konstrasterende arkitektur til det nye vikingeskipsmuseet!

Hva skal vikingskipsmuseet hete?

Forslagene kveiler seg rund det vakre vikingeskipsmuseet som en diger kvelerslange. Dessverre er dagens nordmenn noen blautfisker, og det finnes neppe nok vikingeblod tilbake til at noen tar til motmæle mot denne åpenlyse forakten til vår felles historie fra modernismen og den liberale eliten. Budskapet er at alt som ikke springer ut av moderniteten er mindreverdig.

Modernistisk arkiektur ligger rundt vikingeskipsmuseet som en kvelerslange.

En kaldkveling av vår stolte vikingearv!

Comments

Popular posts from this blog

Feiende flott trapp i en fart

Raknehaugen og våre slektsgårder

På Toten råder omtrent samme grad av toleranse som under Taliban i Afghanistan, hvor enhver som ikke underkaster seg drømmen om Subeksurbania* er en kjetter og må steines eller utstøtes av det gode selskap. F.eks. er det blasfemi å hevde at slektsgårdene er våre fedrealtre og skal få ligge i fred i kulturlandskapet, lik gravhaugene. Man ribber ikke fedrealtrene og plyndrer ikke gravhaugene, fordi da mister de sin funksjon og sitt innhold!
Grunnen til at det er slik skyldes et dypt hat til vår rurale arv, fordi denne ikke kan forenes med de subeksurbane idealer. Trist, men sant😰


*Så langt jeg kan se etter søk på flere søkemotorer er begrepet Subeksurbania eller Subexurbania ikke tidligere benyttet, og må derfor anses som en ny betegnelse eller et nytt ord. Ordet Subexurbania eller Subeksurbania, motsatsen av Narnia, ble skapt i mitt hode søndag 17. juni 2018, og første gang benyttet i denne tekst 19. juni 2018.

Overflatebehandling

EmulsjonsmalingFibermalingGrunningJernvitriolKalk- / kalksementmalingKaseinmaling LeirmalingLinoljeLinoljemalingLimmalingLutNaturlige harpikser NaturmalingPigmentRustbeskyttelseSilikatmalingSkjellakkSlammalingSyntetisk malingSåpeTreoljeTretjæreVannglassVoks