Thursday, August 29, 2019

Åsatroen, husmannstroen & sametroen

Pris Herren, fotografert i hagen til den første av himmelengene, i grenda som var himmelporten til Totenåsen. Nå er det ikke lenger husmannstroen, eller åstroen, som samler totningene til felles sang fra Pris Herren, åsfolkets sangbok, på sætervollene. Nei, nå farer man opp til det nye kultikonet for de nye, progressive totningene på Østhøgda, nye Rausteinshytta, etter den nye skitrasemotorvegen i sæterstien til mine forfedre. Hvor man takker de progressive liberale eliter, og er glade for at man fikk utslettet fremmedfrykten og nasjonalismen til apostelen i Holmstadengen, som skammingen i Grythengen fremdeles lider av.

-Wikimedia.


Forskning.no har en famøs artikkel i dag, selvsagt med lukket kommentarfelt, slik at ingen deplorable populister kan få kommentere. Religion er naturligvis ekskluderende, men den er også inkluderende, da mennesket alltid har orientert seg i ut- og inngrupper. Derfor ser ikke disse såkalte forskerne, selv om jeg er en langt bedre forsker enn dem, at deres progressive liberale tyranni er minst like ekskluderende som religioner. Fordi for den progressive elite eksisterer kun to verdier, konsum og karrière, mens tradisjoner for dem er ekskluderende. Men hva da for alle de som ikke har mulighet til å definere seg innenfor alternativene konsum og karrière? For dem er tradisjonene eneste veg til identitet. Derfor, da tradisjonene er utslettet, blir man som tradisjonalist ekskludert av de inkluderende.

Av denne grunn mener jeg at Norge bør være en identitetsnasjon, hvor man identifiserer seg ut fra vår kulturelle arv, som de progressive avskyr. Norges nasjonalreligioner bør defineres som åsatroen, husmannstroen og sametroen. Ikke statsreligioner, da staten vil oppløses i allmenningene ved lommedemokratiets komme, men nasjonalreligioner. Disse tre religioner vil da være vår nasjons identitets-religioner, og det er helt fint, da identitet utover rasjonelt konsum og karrière, vil gi tilhørighet til de som faller utenfor.

Senter for åsatroen må bli Frøya, etter at vi har fått revet opp alle vindmøllene og tilbakeført øya til kjærlighetsgudinnen vår, til frøyafolket. De vil da bli de stolte voktere av åsatroen.

Husmannstroen må få sitt sete i grenda til Totenåsens apostel, hvor himmelengene gjenreises og vies til meditasjon og bønn over sin tro, samt at man på nytt tar til å ære kulturelva vår fra Tjuvåsen.

Hva som er best egnet sted for sametroen, får samefolket ta seg av.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...