Friday, January 15, 2016

Vi trenger et arkitekturopprop i Norge også!

Knallbra artikkel!

- Hur medborgare kämpar för skönheten av deras städer

En som falt meg i hu er Arne Strandlie, som hele sitt liv har kjempet for skjønnheten av sin by Gjøvik, men gått på tap etter tap. Nå sist med den totale krenkelse av Hunnselva, byens livsnerve og opphav. Derfor la jeg inn denne hilsenen på hans siste bidrag i kampen:
Viktig artikkel!

- Hur medborgare kämpar för skönheten av deras städer:

http://www.arkitekturupproret.se/2016/01/14/hur-medborgare-kampar-for-skonheten-av-deras-stader/

Strandlie har kjempet for skjønnheten til sin by hele livet, og så får han dette til takk på slutten av sin karriere. Et stedsmessig og arkitektonisk overgrep!

Vi trenger et arkitekturopprop i Norge også! Moderniteten og modernismen har ingen respekt for det stedegne, folket og tradisjonene. De klassiske idealene må vekkes til nytt liv!
Arne Strandlie er en helt! Folk flest er dog likegyldige og dilter i takt med Modernismen, som bør kalles morderismen, da den dreper alt liv. Selv har jeg fått merke Modernismens ubegripelige hat i min kamp for å redde skjønnheten til Skreia og det Totscanske landskapet! Det moderne mennesket tåler ikke skjønnhet!!!!

I slike stunder trenger man denne typen artikler, en kilde til ny inspirasjon og en bekreftelse på at våre verdier er de rette. De som kjemper mot oss kjemper for ondskapen. Dette må vi ikke tape av øye.

Hva som skjer i Tyskland er stort. Fra Tyskland, hvorfra Modernismen spredte sine giftige tentakler utover verden, ser vi igjen tilsynekomsten av de klassiske idealer og verdier!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...