Thursday, August 20, 2015

Atombombene er rettet mot Norge

Sommeren har vært kald og sur, men er ingenting mot de somrene som kommer etter Krigen mot Russland. Ønsker du å unngå atomvinteren, se dette svært engasjerte foredraget med PåL Steigan, og la deg inspirere til en massebevegelse mot denne nært forestående krigen.


Min kommentar til foredraget:
«– Vil kun føye til (til foredragets pkt. 4) at en massebevegelse til motarbeidelsen av krig krever ikke bare analyser, men også – og aldri det ene uten det andre – en positiv visjon. – Analyse uten positiv visjon er retningsløst, og positiv visjon uten analyse er meningsløst.»
Jeg fortsetter å mene at denne visjonen heter lommedemokratiet!

Enig i at foredraget var fengslende, hvor Steigan fletter sammen de store sammenhengene på en unik måte. Selv fikk jeg ikke sove i natt, og stod opp en liten tur. Tenker for mye på hva slags kamera jeg skal kjøpe. Etter å ha studert nye kameratester så jeg at Steigan hadde postet et nytt foredrag, og klarte ikke slutte før jeg hadde sett ferdig kl. 2 i natt. Den eneste dette kan sammenlignes med er Håkon Sæteråsen, tidligere vekkelsespredikant fra Nord-Hurdal, som kjørte sin svarte corvette moped til han døde, og som tilbrakte somrene med fiskestanga og bibelen rundt ved de mange stille tjern på Totenåsen, før storflyplassen kom og ødela stillheten.

Helt utrolig hvordan elitene bruker media og retorikk til å massehjernevaske folk og politikere, en form for masselobotomi. Aldeles vanvittig å provosere fram en atomkrig mot Russland slik elitene nå gjør. Norge blir liggende midt i kryssilden og er et selvsagt mål. Alt dette for å partere Russland og Kina og slik gjøre USA til evig hegemon over det eurasiske kontinent. For annen mulighet for å bevare USAs enerådende posisjon finnes ikke.

Og midt oppe i dette installerer folk Windows 10 og lar seg overvåke totalt: http://cointelegraph.com/news/115134/windows-10-a-serious-threat-to-bitcoin-privacy

Windows 10 er som å plassere et overvåkningskamera på soverommet.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...