Skip to main content

Fra nasjonalstat til nasjonalallmenning - løsningen på "AFs dilemma"

Kommentartråd.
Øyvind Holmstad
23. august 2017 klokka 00:05
Så nettopp Kampen om fjordane: https://tv.nrk.no/program/KOID75002317/kampen-om-fjordane

Når man ser hva staten vha. politiet er i stand til å gjøre mot fredelige demonstranter og idealister, kan man virkelig frykte hva som vil skje når de får autonome morderroboter, foret av byråkrater med samme tankegang som her.

Etter å ha sett denne dokumentaren er mitt hat til staten og teknokratene og alle som jobber for disse fylt til bristepunktet. Det er på høy tid vi myrder staten før disse folka får morderrobotene sine. Lommedemokratiet kan eliminere staten en gang for alle! Kommunisme 5.0 er statsløs! Jeg ønsker å leve som statsløs! (Ps! Nasjonalstaten er en forutsetning, men det går meget vel å oppløse staten i allmenningheten gjennom det ultimate demokrati).

ⒶF
23. august 2017 klokka 01:55
Gratulerer, du dumpet nå borti det sk. “AFs dilemma”. Jeg pleier å nevne det for å forklare hvilket fullstendig ubrukelig og dysfunksjonelt ideologisk motsetningspar der er jeg står for: Mot staten, men for nasjonalstaten. Er det rart man ikke får gjort stort …

Øyvind Holmstad
23. august 2017 klokka 07:44
Takk! Sjelden jeg får gratulasjoner. Men etter at RID-modellen har steget ned fra himmelen og vi får fred på jorden, vil det være betimelig å endre begrepet fra nasjonalstaten til nasjonalallmenningen. Fordi ved RID-modellen vil ALLE ha akkurat lik innflytelse, fra søppelkjøreren til viseutenriksministeren. Hele staten vil bli styrt av inngrupper akkuret likt den inngruppa søppelkjøreren er en del av, og statens inngrupper vil ikke ha en døyt mer innflytelse enn søppelkjørernes inngrupper. Så staten blir oss og oss blir staten. Hvor vi alle kan si som Napoleon: “Staten, det er jeg det”.
Når RID-modellen, det nye Jerusalem, stiger ned fra himmelen, drepes den store Statan og tusenårsriket innledes på jorden.
Slik vil staten oppløses i allmenningheten, hvor den nye nasjonalallmenningen er vårt hjem og fedreland!

Øyvind Holmstad
23. august 2017 klokka 07:50
Ps! Har du lest denne: https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/jBOne/Skal-man-forsta-mennesket_-ma-man-forsta-at-mennesket-er-et-produkt-av-evolusjon–Vibeke-Ottesen

Hun burde skrive DBM II.! Dama skriver like bra og klarsynt om menneskenaturen som Bongard. Leste DBM for tredje gang i sommer, og kunne gjerne tenke meg en oppfølger snart.

Øyvind Holmstad
23. august 2017 klokka 07:53
Finnes også her: http://darwinist.wpengine.com/skal-man-forsta-mennesket-ma-man-forsta-at-mennesket-er-et-produkt-av-evolusjon/

ⒶF
23. august 2017 klokka 08:39
Lest den for leeenge siden, men takk for tanken! 🙂

ⒶF
23. august 2017 klokka 14:29
I påvente av oppfølger kan du jo evt. gjøre deg kjent med bøkene til denne karen, Øyvind:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Diamond

The Third Chimpanzee (1991) er en klassiker på feltet.

Øyvind Holmstad
23. august 2017 klokka 17:33
– The Worst Mistake in the History of the Human Race

Ved å omfavne jordbruket forlot vi stammesamfunnet og ble etter hvert et massesamfunn. Det fantastiske er imidlertid at Bongard har gitt oss muligheten til å vende tilbake til stammesamfunnet, i en modernisert form. Dessverre ser det ut til at de fleste foretrekker å holde fast ved menneskehetens største feilgrep!
Hvorfor valgte vi jordens slit framfor det frie jegerliv?
En ting jeg irriterer meg over i alle “Planet of Apes”-filmer og lignende, er at aper kan kaste spyd etc. like langt som mennesker, samtidig som de svinger seg i trærne som andre aper. Dette er en fysisk umulighet! Man kan ikke kaste langt samtidig som man kan svinge seg i trærne slik aper gjør. Dette har med ledd og muskler å gjøre, å være god i det ene utelukker at man kan være god i det andre. Har sett det forklart, men husker ikke kilde. Uansett er vi mennesker overlegne alle andre dyr som kastere, så her har vi faktisk et fysisk trekk hvor vi er er best. Men så ble vi da også evolvert som spydkastere.

Comments

Popular posts from this blog

Feiende flott trapp i en fart

Når de som skulle ha støttet har sviktet, er det godt å vite at ikke Wikimedia-fellesskapet har det. Rørende er det hvordan de oppretter mappesystemer over bildene mine fra Holmstadenga og Grythengen og andre steder, og ellers legger dem i alle relevante mapper. Dette er mye jobb, og man føler stor takknemlighet over å bli tatt slik på alvor av mennesker man ikke kjenner.
Virkelig inspirerende er det, og dette oppmuntrer til å ta mange flere bilder fra grenda mi. Den dagen Holmstadengen har falt ned og blitt til jord, og Grythengen er solgt til fremmede fordi jeg ikke orket mer av all motstand og fiendskap, tipper jeg noen omsider vil vite å verdsette min innsats.

Riktig fint ville det vært hvis man også fikk inn noen fotografier som er over 70 år gamle, som er utløpsdatoen for åndsverk i Norge.

Raknehaugen og våre slektsgårder

På Toten råder omtrent samme grad av toleranse som under Taliban i Afghanistan, hvor enhver som ikke underkaster seg drømmen om Subeksurbania* er en kjetter og må steines eller utstøtes av det gode selskap. F.eks. er det blasfemi å hevde at slektsgårdene er våre fedrealtre og skal få ligge i fred i kulturlandskapet, lik gravhaugene. Man ribber ikke fedrealtrene og plyndrer ikke gravhaugene, fordi da mister de sin funksjon og sitt innhold!
Grunnen til at det er slik skyldes et dypt hat til vår rurale arv, fordi denne ikke kan forenes med de subeksurbane idealer. Trist, men sant😰


*Så langt jeg kan se etter søk på flere søkemotorer er begrepet Subeksurbania eller Subexurbania ikke tidligere benyttet, og må derfor anses som en ny betegnelse eller et nytt ord. Ordet Subexurbania eller Subeksurbania, motsatsen av Narnia, ble skapt i mitt hode søndag 17. juni 2018, og første gang benyttet i denne tekst 19. juni 2018.

Fremtidsdystopi på Hovdetoppen

Stats/markeds-duopolet går sammen om en UFO-landing på Hovdetoppen, et monument for Fremskrittet midt i Gjøvik by. Hvorfor kunne de ikke bare ha bygd opp igjen den gamle og hyggelige restauranten som brant, istedenfor denne gigantiske etterligningen av Apples hovedkvarter i California?

Trodde disse planene var stanset av MDG, men neida, og det skal ikke forundre meg om de støtter dem denne gangen. Hadde tenkt meg på visning i Bassengvegen i dag, men da jeg så i Gjøviks blad at disse planene er tatt fram igjen i et enda større format enn forrige gang, med hele 200 rom for UFO-hotellet på selve toppen pluss 350 boenheter i solhellinga nedenfor toppen, vil denne grønne lunga midt i byen bli ødelagt.
Resultatene fra vår forskning viser at elementer fra den fredelige atmosfæren - stillhet, varierte muligheter, god sosial atmosfære og tilknytning til steder gjennom for eksempel historiske bygg - er veldig viktig. De stille og fredelige steder er gjerne knyttet til opplevelse av parker, vann…