Tuesday, September 15, 2020

3x3 etter Olterudelva

-Wikimedia.

Gikk en liten tur ned til Olterudelva i dag mellom regnbygene og fotograferte litt, trodde først det bare ble knipsebilder, men fant til slutt fram til tre treere, som jeg deler her, som et lite minne for denne dagen. Ja, jeg trives godt nede i dalen og i stua her, skulle ønsket jeg fikk samme lukkede og avsondrede følelsen ute på tunet og gården, men der ute blir jeg både rammet av schizofreni og klaustrofobi, så å eksponere videre på dette lille historiemaleriet vårt, det har blitt umulig. Synd, for selv om dette er ei bitte lita eng, tror jeg det er et meget viktig, lite historiemaleri i kulturlandskapet rundt Mjøsa.

Så jeg får heller prøve å finne et lite, litt avsondret sted, hvor jeg kan trekke meg tilbake som Mjøslandets tårefotograf, slik Nigel Danson har gjort det. Skulle gjerne ha forenet ham og Olemartin Evensen til "workshop" i væreierboligen på Abelvær!


-Wikimedia.

Tre middelmådige bruddstykker fra en kjedelig regnværs-søndag etter kulturelva mi her ved kanten av Grythe-platået. Ja, Evensen er bruddstykkenes mester, mens Danson er mesteren av de storslagne landskaper. Men snart er det kun bruddstykkene tilbake i vårt post-kollapsede land.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...