Thursday, January 18, 2024

Hyklerske vestlige kvinner


Bari Weiss har her laget den beste videoen jeg har sett til nå, om overgrepene mot kvinner under og etter 7. oktober - massakren. Vestlige kvinner avslører seg selv som det hyklerske, antisemittiske, covert-høne-harpy-avskummet som de er, sammen med hele venstresida, Den Norske Kirke, LO, Hjelpepleierforbundet, samt stort sett hele det norske folk og den vestlige sivilisasjon, som jo ikke lenger finnes, da denne tok slutt med den rokokko, nyromantiske seinpietismen i Øverskreien.

Selv ble jeg totalt sjokkert da jeg oppdaget at trim-dama til Steigan storkoste seg med hele greia, jeg hadde trodd bedre om henne, da hun hadde gjort narr av WOKE-bevegelsen. Men neida, Steigan selv gjorde raskt nettavisa si om til et propaganda-organ for Hamas, ingen antydning til medfølelse for verdenshistoriens mest grusomme massevoldtekt noensinne, fordi ofrene var jødinner, hvis det er lov å skrive -inner lenger?

Er det ikke det, kommer sikkert hele feministbevegelsen til å kaste seg over PermaLiv, fordi vi har skrevet et krenkende fy-ord, hvilket naturligvis er langt verre enn å voldta ei jødinne samtidig som man skjærer brystene av henne, for deretter å kaste ball med dem. Eller å kappe hodet av ei jødinne med en spade, hvis hun protesterer over å bli voldtatt.

Selv satt vi sju år i et lommehull, terrorisert av Hamas-dama i D, så vi vet hva vi snakker om. Dette etter å ha blitt jaget omkring i Gjøvik av sinnsvake harpy-covert-høner, som nå har blitt mer tallrike enn både kråker, ryper og spurv.

Men er det noen som tenker på gislene i Gaza, hvorav 20 unge kvinner og to spedbarn fremdeles er fanget?

Neida, alt de roper og skriker om, er å få en palestinsk stat, slik at Hamas og palestinerne kan perforere Israel med et tunnel-nettverk, for å poppe opp både her og der, for å foreta nye 7. oktober - massakre og sinnsvake massevoldtekter, til forlystelse for sine vestlige medsøstre.


Det er da voldsomt hvordan Hamas har drevet på å bygge tunneler, med store tunnel-byer og muligens tunneler mellom Gaza og Vestbredden.

Det er da opplagt at israelerne og palestinerne ikke kan fortsette å leve sammen i framtida, dette blir som om øverskreiingene og kværnfolket i Grythengen, skal forsøke å leve sammen.

Uansett, det er jødene som ER Israel, på samme vis som kværnfolket i Grythengen ER Øverskreien!!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...