Monday, April 27, 2015

Oslotur mandag 27. april 2015

Vår framtidige hovedenergikilde! Kan opplyse at 30 tankbiler trepellets utgjør en tankbil med olje. Så graneventyret blir neppe det samme som oljeeventyret.

"A machine for living in"

Se større bilde her.

Nebbenes ved E6 er ikke helt hva det var. Det var litt vanskelig å finne seg en plass til middagen, da det virket som om de ikke hadde ryddet bordene siden frokost, tom. på skranken stod det brett med halvspiste porsjoner. Ja, det ser ut til at nordmenn flest kun spiser halve retten. Underlig, de har jo betalt for hele.

Derfor fant jeg et ryddig bord som ikke stod ved vinduet, men bak inngangen til skranken, egentlig en litt dårlig plass. Verre var det å se hva som lå under skranken, der var fullt av gammelt tørkepapir, gamle isbegre og matrester. Det meste så ut til å bli feid innunder skranken, og det var neppe kostet her siden sist gang mattilsynet var på besøk.

Kelneren var nesten tragikomisk. Hun kom med maten tydelig tyggende på en tyggegummi, og satte den ned foran meg uten et ord, ikke et lite værsågod. Ikke engang antydning til et lite smil.

Plasteret på såret var at seifileten smakte utmerket, og jeg fikk tre store poteter.

Tilbake på Fv. 33 gjennom Skreifjella, innlandets vestlandsveg.

Se større bilde her.

En etterlengtet utbedring av Fv. 33 gjennom Totenvika, hvor ny svartjord nå legges under asfalt før økonomien totalkræsjer ved den neste finanskrisa. I 2035 finnes ikke en bil her.

Derfor har jeg blitt en sterk motstander av å legge Fv. 33 utenfor Skreia sentrum!

Vi trenger hvert gram svartjord når økonomien faller!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...