Saturday, November 17, 2018

Bedehuslandets dypeste verdier

Hva er det vi har tilbake etter Bedehuslandets fall over Totenåsen? Ingenting, absolutt ingenting, kun vakuumet av seinmoderniteten: http://www.kulturverk.com/2018/08/25/vesten-har-ingen-moralsk-substans-igjen-intervju-med-iben-thranholm/

Dette var allmenningenes blomstringstid, det ypperste vi har sett av allmenninger her til lands, fattigfolkets delingsreligion! Fellesløsninger som ikke har sine røtter i allmenningene, er ikke fellesskapsløsninger, men statsløsninger, og staten må dø, sammen med det kapitalistiske markedet, for å erstattes med de ultimate allmenninger gjennom InnGruppe-Demokratiet. En direkte oppfølger av Bedehuslandets dypeste verdier!

Jeg har også stor sans for israelsvennen Haakon Sæteråsen fra Nord-Hurdal, en sann asket, som kjørte rundt hele livet med sin gamle Corvette moped, den svarte typen, med fiskestanga og bibelen på innerlomma, hvor han, når han hadde tid innimellom snekringen, var å finne ved et av de mange stille skogsvann på Totenåsen og i Hurdal, hvor han fordypet seg i skriften mens duppen ventet på vannet.

En mann helt etter mitt hjerte!

Steinsjøen på Totenåsen, et av mange skogsvann hvor Haakon Sæteråsen var å finne i stille meditasjon over Skriften, sammen med fiskestanga og sin svarte Tempo Corvette.

En sann asket, en sann israelsvenn, og en verdig representant for Bedehuslandet.

Relatert


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...