Thursday, August 23, 2018

Hovdetoppen før UFO-landingen

Det råder en egen fred på Hovdetoppen, bytoppen midt i Gjøvik, hvor man kan søke naturens ro i en stresset hverdag. Men dette er verdier som ikke gir klingende mynt i kassen, eller digitale nummerer på harddisken, som jo penger er i dag. Kult er det heller ikke med det enkle, bynære friluftsliv.

Her kommer snart et stort UFO-Hotell, tydelig inspirert av Apples hovedkvarter. Kanskje vil man signalisere at Gjøvik er IT-byen? Personlig synes jeg nær-friluftslivsbyen ville vært å foretrekke. Tror friluftsfilosof Nils Faarlund ville samtykket!

-Wikimedia.

Med stor sorg konstaterer jeg at ødeleggelsen av Hovdetoppen er i gang, da hogstmaskinene jobber for fullt i vesthellinga for det nye boligfeltet, dette rett etter at man har bestemt å bygge ned Huntonstranda med boligblokker istedenfor Mjøsparken. Det blir mer og mer klart for meg at det fulle vanvidd rår i forvaltningen og politikken, hvor narsopatene har okkupert politikken og næringslivet, dette stats/markeds-duopolet som ikke lenger kan skilles, hvor de systemlojale og skoleflinke byråkratene blindt setter narsopatenes galskap ut i livet, helt uten følelser og respekt, hvor alt skal konsumeres, bygges ned og profitteres på. Vi normale har mistet all makt i det rådende samfunnssystem!

Men selv om vi har mistet all makt kan vi fremdeles fotografere og dokumentere, og på samme vis som jeg vil dokumentere holmstadengens tilbakefall til jorden, vil jeg nå også dokumentere Hovdetoppens siste dager og fall. Da jeg allikevel må kjøre fram og tilbake til Gjøvik, vil jeg benytte ventetiden til denne dokumentasjonen utover høsten. Jeg vet selvfølgelig at narsopatene bare vil le rått av slikt følelsespjatt, og de systemlojale har ingen evne til refleksjon, men håper allikevel min dokumentasjon kan bli satt pris på en gang i framtiden, med et nytt system hvor vi kan få tatt kontroll på narsopatene og byråkratene, en forferdelig konstellasjon som ødelegger alt som gjør livet verdt å leve.

Først kommer hogstmaskinene, så kommer gravemaskinene. Men ingen bryr seg!

-Wikimedia.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Hovdetoppen - Mjøslandets største øyensår

Da vi forlot Gjøvik i 2018, var planen å flytte tilbake så raskt råd var, men så oppdaget jeg plutselig store skogsmaskiner oppe på det unik...