Tuesday, January 8, 2019

Empaten Håkon Bleken slår tilbake mot Alfapatene

Håkon Bleken, du er min helt, fantes ennå din like i Gjøvik! Faktisk har jeg kontaktet Gjøvik kunstnerforening og et par fotografer i et forsøk på å få til et "Tree Too" - stunt for Hovdetoppen, men de er så bleike og tør ikke å tråkke disse Alfapatene på tærne. Men Bleken, han er alt annet enn bleik, han er en ære for sin stand!

Gjøvik ender opp som et diskotek med Hovdetoppen liggende lik ei diger, blinkende diskokule midt i byen, hvor byen blir liggende ruinert tilbake. Bleken tror trønderne en dag vil våkne opp og innse overgrepene. Men sannsynligheten er vel større for at all denne hesligheten bare gjør folk enda mer psykopatiske, hvor vi til slutt går til grunne i et psykopatisk ragnarok.

Jeg VISSTE det! Selvfølgelig er ærverdige Deichmann i fare! ALT som gir byen karakter og historie skal på skraphaugen. Jeg synes politikerne hører hjemme på skraphaugen! De ødelegger alt de kan komme over! - Norah Babington
Selvsagt gjør de det, de er narsopater eller sekundærpsykopater og takler derfor hverken røtter eller identitet. I Oslo, så også på Gjøvik. Amen!

Endelig satt det! Forsøkte å redigere dette bildet fra sist sommer tidligere, men fargene ble liksom bare feil. Men plutselig satt det da jeg tok det fram igjen i dag, uten at jeg helt vet hvordan? Kanskje begynner jeg å få bitte litt intuisjon?

Fotografiet viser stien fra Eiktunet opp til Bergstoppen, hvor jeg og min familie har vandret hundrevis av ganger, og om vinteren har vi akt i bakkene her. Vi tenkte oss tilbake til Gjøvik, men så ble det ikke slik, da jeg ikke orker å leve med denne diskokula til Alfapatene, da det var villmarkstoppen Hovdetoppen som stod for mine verdier.

-Wikimedia.

Slik var utgangspunktet på råfila. Flere klager over at det er vanskelig å bli kvitt gulskjæret i Sony-filene. Trolig har Nikon best grønntoner, og Canon de beste rødtonene/hudtonene.

Ingen i Gjøvik kommune var interessert i å lytte til mine dype, abstrakte tanker om Hovdetoppen, om mitt Zen View ned mot Mjøsa, om nødvendigheten av å kunne ta et skogsbad i en stresset hverdag, om betydningen av å ha denne mørkets øy midt i lyshavet. Hva kommer dette av mon tro? På Hamar har de i det minste svart meg skikkelig på mine spørsmål om skyskraperen på Tjuvholmen, og fortalt at slik det ser ut nå er det et flertall mot denne.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...