Monday, January 28, 2019

Gjøvik - WEFs nye Davos?

Globalisering 4.0 eller Kommunisme 5.0. Merk det, kjære venner, at Steigan ligger en versjon foran kapitalistene!

- World Economic Forum frykter framtida

Ellers blir det vel snart så WEF flytter sine årlige møter fra Davos til Gjøvik, da de med nedhøvlingen av byens hellige fjell, Hovdetoppen, vil bli narsissistenes nye Mekka. Hovdetoppen, min og Arnulf Sundes villmarkstopp, nå tempelhøyden for narsissistene, vår nye verdensreligion. Så selvsagt, noe slikt frister global-eliten.

Så del to av Sam Vaknins spådommer i går, og dette er ubegripelig bra, jeg forstår alt nå, alt jeg har vært utsatt for og voldtekten av Hovdetoppen, kan naturligvis kun forstås i et narsissistisk lys. Kommunestyret i Gjøvik opptrer som en narsissistisk kult eller superorganisme, noe de naturligvis er dømt til, da de består av narsissister, med et par hederlige unntak, av de siste idealister, en utrydningstruet art.

Så nå gjenstår kun å vente på Hamar, om de ønsker å følge Gjøviks eksempel og bli en narsissistisk by, med skyskraper på Tjuvholmen? Vraker de denne, vil de gi et klart signal om at de ikke ønsker å bli en narsissistisk by og et senter for narsissistiske verdier. I mellomtiden får jeg slå ihjel tiden med å dokumentere det gamle Toten, eller å ta et opphold i Tolfa.

Selvsagt, vi flytter aldri tilbake til Gjøvik, denne gamle industribyen som har blitt dratt slik ned i søla, med sine narsissistiske verdier og ytre.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...