Tuesday, May 1, 2018

Korngård i vinterskrud

Korngård i Østfold i vinterprakt.

-Flickr.

Et lite minne fra Østfold, fra en av mine mange varereiser sammen med min gamle Sprinter og eos 550d. Dessverre måtte vi gå, noe jeg ikke kan forstå, da jeg var en av de tre som forstod produksjonen til bedriften. Den andre var oppfinneren fra IDT, den tredje gamlefar. Hvorfor sender en bedrift uerstattelig ekspertise på dør? Hva slags bank er Nordea, som finansierer en bedrifts selvdestruksjon? Selv fatter jeg ingenting???

En årsak til at jeg måtte gå skulle være min helsetilstand. Men dette kan jeg heller ikke forstå? På søndag småløp jeg da 7-kilometeren på Øverby med bløt vårsnø til knes med minstejenta på ryggen, uten at dette affekterte meg det minste. Kona måtte snu og vente på Eiktunets kafé, mens jeg løp gjennom blautsnøen som en elg. Ikke merket jeg den minste smerte, og dagen derpå hadde jeg ikke antydning til stølhet. Dette i helt utrent tilstand!

Som om ikke dette var nok skulle venninnene til kona gjette min alder senere på dagen, og alle tre tippet at jeg var i 30-årene, til konas store forskrekkelse. Da jeg fortalte at 50-års dagen var nært forestående, skjønte de ingenting. En av dem fortalte sågar overbevisende at jeg så akkurat likt ut som da hun ankom Norge for 15 år siden.

Men, men, noen minner har jeg da fra min tid som lykkelig amatør. Og da jeg kom over dette bildet i arkivene nå nettopp, syntes jeg det var et riktig godt et.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Hovdetoppen - Mjøslandets største øyensår

Da vi forlot Gjøvik i 2018, var planen å flytte tilbake så raskt råd var, men så oppdaget jeg plutselig store skogsmaskiner oppe på det unik...