Tuesday, May 1, 2018

Brilliant fra Anita Sweeney om de "normale"

Folk har flokkmentalitet, og det krever en spesielt sterk følelse av integritet og karakterstyrke for å stå opp i protest mot noe, mer så om du er alene eller i mindretall. Det er langt lettere å akseptere hva de fleste sier og dermed sikre seg et fredelig liv.

Videre, hvis du er blant våre supportere og du vet hva som skjer med de som krysser oss, ønsker du ikke å lide samme skjebne og det er dermed langt lettere å være enig med oss. Med så mange mennesker som opererer på denne måten, gjennom trusler eller frykt for isolasjon, er det lett nok for oss å få tilstrekkelig mange til å være enig med oss og bli båret på en bølge av flertallets mening, som styrker vår sak. - HG Tudor
I et feighetssamfunn hvor ingen bryr seg, kan du bli den neste.

Virkelig bra fra Anita Sweeney om hvor frenetiske folk er etter å framstå som normale, normale og atter normale, og hvor livredde de er for det minste pirkettrift i deres plettfrie fasade. Minst 90% av befolkningen er reine flokkdyr, eller normale kujoner, da dette har vært en evolusjonspsykologisk fordel. Vi ser jo ikke minst dette fenomenet i hvor få det er som har valgt å støtte Terje Bongard og hans InnGruppe-Demokrati.

Vi har med andre ord et drømmesamfunn for de aller mest normale, narsissistene, og da i særdeleshet covert-narsissistene, de aller mest normale av de aller mest normale. Opplever disse den minste trussel mot sin normalitet, er helvetet løs.
Kritiserer du en narsissist, eller verre, forteller dem direkte at de er mishandlere som ikke vil andre godt, skaper dette en krenkelse eller narsissistisk skade (narcissistic injury), som de verken glemmer eller nødvendigvis kommer helt over. «Ved å kritisere meg, trigger du mitt raseri. Du har ingen tillatelse til å kritisere min art fordi; 1. Vi har alltid rett 2. Vi er hevet over kritikk 3. Vår suverenitet betyr at kritikk ikke angår oss 4. Du har ingen rett til å dømme oss fordi du er under oss 5. Det er altfor smertelig for oss å oppleve kritikk.»
De normale er de nydeligste mennesker😇😇😇

De som ikke tilhører de normale er de merkelige, og disse må dø😈😈😈

Slutt å fly rundt på rosa skyer og å tie og snu ryggen til. Fasaden er ikke alt. Bry deg!


************

Anita har fullstendig rett i at samfunnets institusjoner er laget for og av narsissister og psykopater.

Skremmende er det at 15% av befolkningen nå har en personlighetsforstyrrelse av dette slaget, hvilket er økende, en konsekvens av konsumentsamfunnet. Legger man til de flygende aper blir prosentsatsen en urovekkende stor andel av befolkningen.

Endres ikke samfunnskursen kan vi ende opp med et samfunn som kun består av narsissister, psykopater og flygende aper.

- Vi konstruerer våre egne fangehull





Relatert


Monsterprinsesser og andre psykopatar

Nødvendig med en opplysningsrevolusjon om menneskenaturen

Klarer psykopater å se verden gjennom andres øyne?
Psykopater kjennetegnes ved et helt sett med personlighetstrekk. De kan være svært egoistiske, ha manglende empati og være villige til å blåse i om de forårsaker andre lidelse.

Forskerne tolker dette som at psykopatene ikke lar seg påvirke like mye av avatarens perspektiv, og dermed kanskje ikke setter seg automatisk inn i andres sted på samme måte som andre folk.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Hovdetoppen - Mjøslandets største øyensår

Da vi forlot Gjøvik i 2018, var planen å flytte tilbake så raskt råd var, men så oppdaget jeg plutselig store skogsmaskiner oppe på det unik...